Snow White Lipstick

Snow White Lipstick

L'Oreal Paris Nude Magique Cushion SPF29 - Az új kedvenc

Glamour-napokon levadászandó termék

2016. szeptember 24. - Kata SWL

Sziasztok!

Mivel az előző bejegyzéssel nem volt sok dolgom,így jöjjön egy bejegyzés az egyik új naaagy kedvencemnek, a L'Oreal Paris Nude Magique Cushion alapzójának.

nude.jpg

Kép: saját

Azt kell, hogy mondjam, nagyon sajnálom,hogy csak 1 L'Oréal kupon van a dm-ekbe, mivel a márka nagyon belehúzott és a nagy állványokról (amik egyelőre csak a dm-ekben vannak :( ) sorban tudnám pakolni a termékeket a kosaramba,félaron meg pláne, de Ő mindenképp' jönni fog haza velem.

Instagramon, mindenhol láttam már tavasszal ezt a kis dobozkát, nagyon kíváncsi voltam rá, szóval nagyon reméltem,hogy nálunk is kapható lesz és alig vártam,hogy kipróbálhassam. Aztán ahogy kikerültek a dm-ekbe a L'Oréal 2 méteres állványai, rohantam is lecsekkolni.

Mivel nagyon-nagyon fehér bőröm van,féltem,hogy nem lesz megfelelő árnyalat a számomra, mivel jelenleg a L'Oréal legvilágosabb, rózsaszínes (tehát az enyémnek megfelelő) bőrtónushoz való alapozóját is világosítanom kell. 3x teszteltem,hogy tutira passzol-e a szín: az arcom élén, a nyakamon, a csuklómon lévő eremen és tökéletesen passzolt. Szóval hazajött velem a 01-es, Porcelain árnyalat.

(Lányok, bocsánat,ha néhányotoknak már a fülén jön ki, de egy TIPP a megfelelő szín kiválasztásához. A bőrszínt ugyebár viszonylag könnyen belövi az ember, fehér, egzotikusabb,barnás stb. A bőrtónus már nem megy mindenkinek rénézésre, de az ereink erre IS jók. Nézzétek meg a csuklótok belsején lévő ereket. Ha kék a színük, akkor hideg típusok vagytok és a bőrtónusotok rózsás (én is ide tartozom), ha zöld, akkor a meleg típusba tartoztok és sárgás bőrtónusotok van, ha pedig nem igazán lehet megmondani hogy zöld vagy kék,akkor semleges, ergo kb. végtelen számotokra az alapzók tárháza, szinte minden jól áll. A rúzsoknál szintén ezt a trükköt érdemes alkalmazni, kék ér: kékes árnyalatú,hideg színek, főleg pinkek,pirosak, zöld ér: narancsos,bordó, meleg árnyalatú rúzsok, semlegesek:szinte BÁRMI.A rúzsok terén szerencsére a L'Oréal és a Max Factor is megalkotta a bőrtípusnak megfelelő tökéletes árnyalato(ka)t,így elkerülhető ez a tortúra. :) )

Ha jól tudom a high end márkák közül a Lancôme-nak volt először ilyen alapzója, a márkának azóta már pirosítója is van ilyen kiszerelésben. Szóval először ott találkoztam ezzel a kis dobozos megoldással, de szégyen,nem szégyen, én ezt eleinte egy könnyű,mousse-szerű habos alapozónak hittem a képek alapján. De térjünk a tárgyra: nem, ez nem hab, a dobozkában egy szivacs van,ami át van itatva alapozóval. A termék amúgy nagyon praktikus,a belsejében azonnal egy nagy tükör és egy kis szivacs van,amit egy műanyag, felhajtható kis "fal" és egy visszaragasztandó papír választ el a szivacsos alapozótól.

Kép: boots.com

Maga a termék nagyon ügyes,praktikus,táska- és utazásbarát. Ami nálam ennek az alapzónak az esetében nagyon nagy plusz pont,hogy van a bőrszínemnek és -tónusomnak megfelelő árnyalat, illetve,hogy iszonyatjól hidratál, valamint 29-es fényvédőt is tartalmaz. A hozzá adott szivacs felületén egy viszonylag csúszósabb anyag van (tehát ne egy hagyományos szivacsot képzeljtek el hozzá,mint amilyen pl. a L'Oréal True Match Genius alapozójához van), szóval nagyon könnyű elolszlatni vele a terméket az arcon, nagyon szépen építgethető,emiatt a fedését és mi "állíthatjuk" be. Alapvetően egy rétegben egy nagyon minimális fedést biztosít csak,mintha egy icikepicike filter kerülne csak az ember arcára :D, de mint fentebb írtam, építhető a dolog. Akinek sajnos több bőrhibája van,nekik nem ajánlom,mert annyira viszont nem lehet építeni,hogy felvegye a harcot egy erősebb fedésű alapzóval. Maga az alapozó állaga nagyon könnyű,hígabb,vizes állagú, tehát zsíros vagy zsírosodásra hajlamos bőrűeknek szintén nem ajánlom, ellenben a száraz,érzékeny bőrűek (hozzám hasonlóan) imádni fogják, csak úgy nyeli a bőröm a hidratáló összetevőket,pedig igyekszem rendesen pótolni a vízhiányt. Apró, tapogató/nyomkodó mozdulatokkal építhető az alapzó fedésének erőssége,de egy kis korrektorral kiegészítve tökéletesen működik nálam 1-2 kisebb bőrhiba esetén is. Ha sietek, akkor egy kabuki alapozóecsettel szoktam felvinni, így azért sokkal gyorsabb,mint "pamacsolgatni".viszont az építgetés valóban a hozzá adott kis szivaccsal működik a legjobban.

Kép: loreal-paris.co.uk

A végeredmény szép,ragyogó, "nude","no makeup" hatású,"dewy" finisű arcbőr, viszont a ragyogás és a vizesebb állag miatt púdert mindenképp' ajánlatos használni fölé és az esetlegesen átfényesedésre hajlamos T-zónát napközben csekkolni és újrapúderezni, bár mivel vizesebb az állaga nagyon jól megfogja a port,vagyis a púdert, így én ezzel a problémával még nem találkoztam. Ezen a képen már a lepúderezett végeredmény látható az arcomon (filtermentes a kép):

aug.jpg

Kép: saját

5499 Ft-ért kapható 5 árnyalatban a nagy állványos L'oréal dm-ekben (legalábbis eddig csak ott láttam),illetve iparfümérián már 3500 Ft-tól hozzájuthattok az alábbi linken: http://www.iparfumeria.hu/loreal-paris/nude-magique-cushion/#variants

Habár nagyon féltem,hogy gyorsan el fog fogyni, végtelennek tűnik a benne lévő alapozómennyiség, de egy TIPP: ha netán azt is hittétek,hogy kifogyott, fordítsátok meg a szivacsot,mert a másik oldalán még nagyon sok krém megbújt a kis lyukakban.

A BB krém testvérét, a Nude Magique BB Cream-et nagyon dícsérik,állítólag az ő fedése erősebb,úgyhogy nemsokára őt is kipróbálom! :)

A terméket "élőben" is megnézhetitek 4:10-nél az Augusztusi kedvencek - 2016. videómban, amit az alábbi linken találtok: https://www.youtube.com/watch?v=bZJIRS34NAI 

Szép hétvégét Nektek! :)

Kata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://snowwhitelipstick.blog.hu/api/trackback/id/tr3911738419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása